Planinsko društvo Valentin Stanič Kanal

 

CLUB ALPINO ITALIANO VAL NATISONE je organiziral srečanje in pohod po krožni poti iz kraja Marseu, Dol za mlinom, Tuomaz, Buttera, do cerkvice Sant Ulderico, mimo lovske koče Radda, Glevizza, Oballa, Pozzera in nazaj v Marseu. Pohoda se je udeležilo veliko pohodnikov, med njimi pa tudi člani PD Valentin Stanič Kanal. Prvič so se ga udeležili tudi člani planinske sekcije Društva Gora. Pohod je trajal dobre 4 ure z vzponom višinske razlike 500 m. Pot je bila lepa, urejena in lepo dostopna do vseh točk pohoda. Vzdušje na pohodu je bilo nadvse prijetno. Ob zaključku pohoda smo se okrepčali s testeninami, pečenim kostanjem in pecivom. Pohod je bil s strani organizatorja zelo lepo organiziran in pohvaliti moram tudi njihovo krasno gostoljubnost.
Danes smo med seboj zopet tkali nove vezi in to bomo počeli še naprej. Gore nas združujejo in to je tako dober občutek...

Hvala Massimiliano Miani in Club Alpino Italiano Val natisone.
Organizatorka pohoda Katja Žagar

O društvu

Planinsko društvo
Valentin Stanič Kanal
Gradnikova 3
PP 29
5213 Kanal
pdVS.Kanal@gmail.com

TRR: SI 560475 0000 0616486
Davčna št: 57801908

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.