Planinsko društvo Valentin Stanič Kanal

oktobrsko srečanjePD Kanal Valentin Stanič je 12.10.2014 organiziral tradicionalno oktobrsko srečanje planincev v Planinskem domu pod Ježo in pohod po masivu Kolovrata in Ježe, ki je trajal približno štiri ure. Pohod smo začeli pri domu pod Ježo, se povzpeli do 949 m visoke Ježe, od tam pa pot nadaljevali do 1115 m visokega grebena - na Gradu, dalje mimo Kolovrata do Solarijev in krožno nazaj do doma pod Ježo. Ob povratku v dom pod Ježo smo se okrepčali s klobaso, zeljem in slaščico, sledil je pozdravni nagovor predsednika društva Marijana Nanuta, nato pa zelo lepa predstavitev življenske teme - ŽIVLJENJE SKOZI GORE - alpinista Janeza Gradišarja z diapozitivi. Kot bi rekel naš predsednik Marijan Nanut - resnično prava klasika, kakršno si lahko samo želiš in jo doživljaš ob taki predstavitvi. Vzdušje je bilo več kot prijetno, nepozabno, hudomušno, veliko vprašanj, zanimanja in smeha.
Naš zaključek je bila ugotovitev, da nas druži res edinstvena ljubezen in to je ljubezen do gora in vse v povezavi z njimi.
Srečanje smo zaključili še z druženjem, petjem in kitaro.

 

Katja Žagar

Planinsko društvo
Valentin Stanič Kanal
Gradnikova 3
PP 29
5213 Kanal
pdVS.Kanal@gmail.com

TRR: SI 560475 0000 0616486
Davčna št: 57801908

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.