Planinsko društvo Valentin Stanič Kanal

Občni zbor PDVS Kanal, obvestilo, zadnji rok oddaje glasovnic bo v petek, 10. december 2021

Dragi člani planinskega društva!

Glede na epidemiološko sliko nič ne kaže, da bi lahko sklicali običajni občni zbor kot v lanskem letu, ko smo ulovili še zadnji vlak, preden je oddirjal. Čeprav druženje še kako pogrešamo, bi to pomenilo tveganje za zdravje nas vseh. Upravni odbor se je zato odločil za organiziranje korespondenčnega občnega zbora, ki bo trajal od 6.12.2021 do 10.12.2021. Tako boste v naslednjem tednu prejeli gradivo, nekateri osebno po pošti (predvsem tisti, katerih nimam g- mailov), ostali po g-malih, nekateri pa boste lahko to prevzeli celo osebno, s podpisom o prevzetju. Tako bomo tudi finančno malo bolj gospodarni. Ta trenutek storite za planinsko društvo največ, če izpolnite glasovnice in jih pošljete na naslov društva, oziroma jih prinesete osebno na sedež PDVS Kanal. S tem boste pripomogli k temu, da društvo ob številnih dejavnostih, ki tudi v teh časih niso zamrle, tudi formalno sklene lansko uspešno leto. Želimo vam, da ostanete zdravi, in da se kmalu spet srečamo tudi v večjem številu.


Prosimo vas, ne pozabite, da je zadnji rok oddaje glasovnic, petek 10. december 2021, po pošti, oziroma osebno na sedežu PDVS Kanal, Gradnikova ulica 3, v Kanalu, v petek, 10.december 2021 od 17.00 do 20,00. 


UO PD Valentin Stanič Kanal
Predsednica Katja Žagar

Planinsko društvo
Valentin Stanič Kanal
Gradnikova 3
PP 29
5213 Kanal
pdVS.Kanal@gmail.com

TRR: SI 560475 0000 0616486
Davčna št: 57801908

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.