Planinsko društvo Valentin Stanič Kanal

V soboto 15.9.2018 je na zadnjem od 4 dvodnevnih predavanj, 14 novih varuhinj in varuhov gorske narave predstavilo svoje seminarske naloge v Fašunovi hiši v Ljubnem, zvečer je sledila podelitev diplom v planinskem domu na Smrekovcu, v nedeljo, 16.9.2018 pa se je, preko 50 udeležencev - varuhov gorske narave in gorskih stražarjev udeležilo naravovarstvenega planinskega izleta po grebenu Smrekovškega pogorja.
Mimogrede, so v okviru akcije OČISTIMO SLOVENIJO nabrali za sedem vrečk smeti.

V tej skupini sta uspešno opravili tečaj za Varuhe gorske narave PZS tudi naši dve članici društva Valentin Stanič Kanal, Rožica Kolmančič in Katja Žagar in se pridružili že aktivnemu varuhu gorske narave v društvu -  Milanu Hvalici.

Zahvala novopečeni varuhinji gorske narave Anici Pugelj za celotno organizacijo poteka programa in seveda Komisiji za varstvo gorske narave PZS za podano neprecenljivo znanje nam, novim varuhom gorske narave, HVALA.

Planinsko društvo
Valentin Stanič Kanal
Gradnikova 3
PP 29
5213 Kanal
pdVS.Kanal@gmail.com

TRR: SI 560475 0000 0616486
Davčna št: 57801908

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.